Digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentaminen -webinaari

3.9.2020 08:15

Webinaari

Digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentaminen -webinaari

Työelämä on käynyt läpi valtavan muutoksen viime vuosien aikana. Työn tekemisen tavoista, paikoista ja tiloista on tullut todella moninaisia ja samalla tarve saumattomalle yhteistyölle on suurempi kuin koskaan. 

Monipaikkainen, paikkariippumaton, verkostomaisen yhteistyö tapahtuu monelta osin eri tavoin kuin kasvokkainen, oli kyse strategiatyöstä, johtamisesta tai yhteiskehittelystä. Monipaikkaisen ja verkostomaisen työn osaaminen on tulevaisuuden tärkeimpiä työelämätaitoja. 

Tärkeintä digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentamisessa on kokonaisvaltainen toimintakulttuurin uudistaminen, eikä vain kaikkien mahdollisten teknologioiden haltuunottaminen. Teknologian mahdollistamat työkalut ovat toissijainen asia, sillä organisaation kehittämisen keskiössä tulee aina olla sen suurin resurssi – ihmiset. 

Digitaalinen kulttuuri muuttaa olennaisesti johtamista ja työn tekemisen tapaa sekä inhimillisempään että kustannustehokkaampaan suuntaan, sillä hyvin rakennettu digitaalinen yhteistyökulttuuri parantaa oppimiskyvykkyyttä, vuorovaikutusta ja yhteistyön laatua.

Tervetuloa jatkamaan aiheesta Digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentaminen -webinaariimme 3.9. klo 8:15–9:00. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.9.2020 08:15

Päättyy:  

3.9.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Humap

0400 856 045

fi@humap.com