Ihmislähtöinen uudistuminen tulevaisuuden kilpailuetuna -brunssi
Humap Consultation Oy

Ihmislähtöinen uudistuminen tulevaisuuden kilpailuetuna -brunssi

Ihmislähtöinen uudistuminen tulevaisuuden kilpailuetuna

Syksy on uudistumisen aikaa. Uudistuminen ja uudella tavalla tekeminen vaativat rohkeutta koko organisaatiolta. Työyhteisössä on tehtävä rohkeasti töitä yhteisten tavoitteiden eteen, vaikka toimintaympäristön jatkuva muutos saisi tulevaisuuden tuntumaan epävarmalta. Rohkeutta tarvitaan, kun vanhat suunnitelmat eivät pidä ja on opeteltava tekemään työtä uudella tavalla, uusin välinein. Miten opitaan kehittämään resilienssiä, kuulemaan yli yhteisö- ja organisaatiorajojen, sekä löytämään uusia tapoja toimia ja keskustella?

Kutsumme sinut mukaan marraskuun brunssillemme inspiroitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme uudistavista tavoista tehdä kehittämistyötä. Kohtaamisemme tarjoaa aamupalan ja verkostoitumisen lisäksi mullistavia tarinoita siitä, miten muutosprosesseja ja ennustamatonta tulevaisuutta voi lähestyä.

Tervetuloa mukaan Humapin brunssille toimistoillemme torstaina 15.11. klo 9.00–11.00: 

  • Jyväskylään, Yliopistonkatu 36
  • Helsinkiin, Bulevardi 6 A 14
  • Turkuun, Itäinen Pitkäkatu 4 C 

Tiedossa on kohtaaminen, joka tarjoaa uusia näkökulmia organisaatioiden toimintakulttuurin uudistamiseen.

Brunssilla on vieraana myös rohkea kumppanimme Tilastokeskus, joka valottaa viimeisen vuoden aikana tapahtunutta kokonaisvaltaista muutosprosessia, joka kattoi niin toimitilojen, johtoryhmien kuin strategiatyön uudistuksen. Johtoryhmätöyn lisäksi prosessissa on lähdetty johtamisen ja esimiestyön muuttamisen kautta haastamaan perinteisiä ajattelumalleja. Tilastokeskuksen asiantuntijoista mukana ovat ylijohtaja Heli Mikkelä ja projektipäällikkö Sanni Jormakka.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.11.2018 09:00
Päättyy:
15.11.2018 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Humap Helsinki, Jyväskylä ja Turku

Järjestäjä

Humap

+358 400 856 045

humap@humap.com