Innovaatioiden johtaminen ja asiantuntijatyön muutos -webinaari
Humap Consultation Oy

Innovaatioiden johtaminen ja asiantuntijatyön muutos -webinaari

Innovaatioiden johtaminen ja asiantuntijatyön muutos -webinaari

Asiantuntijatyön johtaminen on ollut tapetilla viime vuosina. Sanotaan, että maailman terävinkään asiantuntija ei enää selviä yksin, vaan kollektiivinen viisaus ja taidot tehdä asioita moniammatillisesti ja poikkitieteellisesti ovat tämän päivän työelämän kovinta valuuttaa. Miten tämä ajatus taipuu, kun pitäisi johtaa tutkijoita huippuinnovaation äärellä?

Spinnova valmistaa maailman ekologisinta kuitua vaatteiden valmistukseen ilman haitallisia kemikaaleja. Toiminnan ytimessä on ajatus tehdä vaateteollisuudesta kestävämpää ja luontoa säästävää. Kaikki sai alkunsa innovaatiosta käyttää puukuitua tekstiilien valmistukseen. Pitkä prosessi innovaatiosta, tutkimusprosessin kautta itse tuotteeksi ja valmistusprosessin suunnitteluun on vaatinut koko ajan kasvaneelta Spinnovan tiimiltä radikaalia asiantuntijatyön ja -identiteetin muutosta. 

Jatkamme keskustelua siitä, miten asiantuntijatyön muutoksen johtamiseen on tartuttu Spinnovalla kestävän liiketoiminnan lähtökohdista webinaarissamme Innovaatioiden johtaminen: asiantuntijatyön muutos torstaina 5.12. Klo 8:15–9:00. Aiheeseen meitä johdattaa konsulttimme Olli-Pekka Juoperi yhdessä Spinnovan toimitusjohtaja Janne Porasen kanssa. Webinaarissa pääsemme pureutumaan käytännönläheisesti Spinnovan esimerkin kautta asiantuntijatyön muutoksen johtamisen kysymyksiin.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
5.12.2019 08:15
Päättyy:
5.12.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com