Itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaari

16.4.2020 08:15

Webinaari

Itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita?
16.4. klo 8:15-9:00

Itsensä johtaminen liittyy pieniin arkisiin asioihin, kuten ajankäyttöön, jonka parissa moni aika ajoin tuskailee. Itsen johtamiseen ja itseohjautuvuuteen keskittyvässä webinaarissamme pääset pysähtymään itsesi äärelle. Haastamme sinut miettimään arjen valintoja: Mihin aikasi kuluu, miten työskentelet, millainen on mielentilasi ja miten se vaikuttaa työhösi.

Itseohjautuminen ja itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaarissa rohkaisemme jokaista kääntämään työkelkkansa hosuvuudesta osuvuuteen. Autamme jäsentämään millaisissa palavereissa käyt, miten toimit niissä ja oletko läsnä kyseisessä hetkessä vai juoksevatko ajatuksesi menneessä tai tulevassa.

Webinaarissa liikutaan itsen johtamisen ja itseohjautuvuuden ydinteemojen äärellä ja pohditaan, miten ohjata omaa toimintaa tarkoituksenmukaisesti kohti viikon, kuukauden tai tilikauden tavoitteita.

Itseohjautuminen ja itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaarissa esitellään muutama toimivaksi havaittu työkalu, mutta jokaisen on itse löydettävä itselleen parhaiten sopivat itsen johtamisen keinot. Joudut siis itse luomaan omat tapasi, mutta lupaamme, että saat webinaarista maistipaloja käytännön kokeiluista.

Itsen johtamisen webinaarissa äänessä ovat asiantuntijamme Pekka Pirhonen ja Kim Trapp.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Itseohjautuminen ja itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita?

Myynti päättyy 15.4.2020 23:35

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

16.4.2020 08:15

Päättyy:  

16.4.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com