Itsen johtamisen perusteet – Miten johdan itseäni? -webinaari

6.2.2020 08:15

Itsen johtamisen perusteet – Miten johdan itseäni?

6.2. klo 8:15-9:00

Itsen johtaminen on yksi nykytyöelämän keskeisimmistä työelämätaidoista. Itseäsi johtamalla vaikutat paitsi omaan hyvinvointiisi, myös yhteisön jäsenenä koko organisaatioon. Itsen johtaminen on ulkoisten tekijöiden ja osaamisen kunnossa pitämistä, sekä sisäisten tekijöiden, kuten mielen, asenteiden ja tunteiden tiedostamista. Itsen johtaminen auttaa sinua tunnistamaan, miten tahtotilasi vaikuttaa käytännön valintoihisi. Nämä valinnat määrittävät sekä työsi tuottavuutta että hyvinvointiasi.

Itsen johtamisen ydin on vastuunotto omasta mielentilasta arjen eri tilanteissa. Tarkoitus ei ole kuitenkaan käpertyä itseensä, vaan päinvastoin avautua ja ohjautua kohti muita ihmisiä, kuunnella paremmin ja kytkeytyä luovaan yhteistyöhön.

Itsen johtamisen perusteet – Miten johdan itseäni? -webinaarissa esitellään muutama toimivaksi havaittu työkalu, mutta jokaisen on itse löydettävä itselleen parhaiten sopivat itsen johtamisen keinot. Joudut siis itse luomaan omat tapasi, mutta lupaamme, että saat webinaarista maistipaloja käytännön kokeiluista.

Itsen johtamisen webinaarissa äänessä ovat asiantuntijamme Pekka Pirhonen ja Kim Trapp.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.2.2020 08:15

Päättyy:  

6.2.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com