Johdan itseäni -webinaarisarja: Itsen johtamisen ABC
Humap Consultation Oy

Johdan itseäni -webinaarisarja: Itsen johtamisen ABC

Itsen johtamisen ABC
Perjantaina 7.9. klo 8:15-9:00

Itsen johtaminen on tunnistettu keskeiseksi työelämätaidoksi. Itseäsi johtamalla vaikutat omaan hyvinvointiisi, mutta myös yhteisön jäsenenä koko organisaatioon. Itsen johtaminen on paitsi ulkoisten tekijöiden ja osaamisen kunnossa pitämistä, myös sisäisten tekijöiden, kuten mielen, asenteiden ja tunteiden tiedostamista. Itseäsi johtaessa tunnistat, miten tietoinen tahtotilasi vaikuttaa käytännön valintoihisi. Nämä valinnat määrittävät sekä työsi tuottavuutta että hyvinvointiasi.

Itsen johtamisen ydin on vastuunotto omasta mielentilasta arjen eri tilanteissa. Tarkoitus ei ole kuitenkaan käpertyä itseensä, vaan päinvastoin avautua kohti muita ihmisiä, kuunnella paremmin ja kytkeytyä luovaan yhteistyöhön.

Tässä sessiossa esitellään muutama toimivaksi havaittu työkalu, mutta jokaisen on itse löydettävä itselleen parhaiten sopivat itsen johtamisen keinot. Joudut siis itse luomaan omat tapasi, mutta tässä webinaarissa saat avuksi käytännön kokemuksia.

Johdan itseäni -webinaarit

Humapin syksyn 2018 webinaaritarjontaan sisältyy kolmiosainen itsen johtamisen webinaarisarja. Näissä webinaareissa saat kokonaiskuvan itsensä johtamisen taidosta sekä eväitä ja työkaluja omalle uudistusmatkalle. Äänessä ovat itsen johtamisen asiantuntijamme Pekka Pirhonen ja Kim Trapp.

Webinaarit järjestetään seuraavan aikataulun mukaan:

1. Itsen johtamisen ABC 7.9. klo 8:15-9:00
2. Hosuvuudesta osuvuuteen 12.10. klo 8:15-9:00
3. Eväitä uudistumiseen 16.11. klo 8:15-9:00

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
7.9.2018 08:15
Päättyy:
7.9.2018 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com