Johtamisen murros: Miten ottaa ja jakaa vastuuta työyhteisössä? -webinaari
Humap Consultation Oy

Johtamisen murros: Miten ottaa ja jakaa vastuuta työyhteisössä? -webinaari

Johtamisen murros: Miten ottaa ja jakaa vastuuta työyhteisössä?  -webinaari

Elämme murrosta kohti historian suurinta johtamisen muutosta. Työntekijöiltä odotetaan yhä suurempaa vastuunottamista, itseorganisoitumista  sekä itse- ja yhdessä ohjautumista. Työelämässä kaivataan työntekijöitä ja esimiehiä, jotka kutsuvat rohkeasti koko työyhteisön kantamaan vastuuta johtamisesta.

Opettelemme työelämässä parhaillaan sitä, miten ottaa ja jakaa vastuuta omassa työyhteisössä. Johtamisen jakautuminen ja työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksien lisääminen vaativat johtajilta vallasta luopumista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että työntekijät jätettäisiin heitteille. Uuden ajan johtaminen on asiantuntijoiden ajattelua ja tekemistä katalysoiva prosessi, joka syntyy työntekijöiden ja johdon yhteistyössä ja jonka kannattelu on kaikkien työtä. 

Samalla, kun työntekijät ja ryhmät alkavat hoitaa yhä enemmän esimiehen tehtäviä, rohkeimmissa tulevaisuusvisioissa uumoillaan perinteisten esimiesten olevan yksi katoavista ammateista tai rooleista. Johtamisen merkitys ei kuitenkaan katoa, vaan sen tärkeys kasvaa entisestään. Johtamisesta tulee perustaito ja edellytys kaikille työntekijöille. 

Pureudumme johtamisen murrokseen myös tulevassa Johtamisen murros: Miten ottaa ja jakaa vastuuta työyhteisössä? -webinaarissamme 30.10.2019 klo 14:00–14:45. Webinaarissamme äänessä ovat konsulttimme Vesa Purokuru ja Elina Sipilä seuranaan Filosofian akatemian Frank Martela. Martela on filosofi, tietokirjailija ja Aalto yliopiston tutkijatohtori, joka toimii valmentajana Filosofian Akatemiassa. Martelan tutkimuskohteita ovat hyvä elämä, ihmisyys ja elämän pohjimmainen merkityksellisyys.

 

------------

Tapahtuma on osa Humapin 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumien teemat pohjautuvat kartoitukseemme, jossa kysyimme työelämän asiantuntijoilta, mitkä ovat tulevaisuuden työelämän kehityssuuntia. Ja nousevia trendejä. Kartoituksesta saatujen havaintojen perusteella nostimme keskeisimmät teemat esiin juhlavuoden tapahtumiimme, joita on 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi kaikkiaan 20. Tapahtumissa ääneen pääsevät Humap-väen lisäksi myös muut työelämän huippuosaajat, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
30.10.2019 14:00
Päättyy:
30.10.2019 14:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com