Johtamisen kokeilujen uudelleenmuotoilun työpaja
Humap Consultation Oy

Johtamisen kokeilujen uudelleenmuotoilun työpaja

Työpaja 30.1.2019 klo 8.30-11.00

JOHTAMINEN: KOKEILUT

Johtaminen tapahtuu yhdessä. Ole mukana muotoilemassa, mitä kaikkea johtajuus voisi olla organisaatiossanne.

MITÄ?

Havaintomme, kokemuksemme ja ymmärryksemme johtamisesta antavat eväitä johtamisen muotoiluun. Johtamisen olemassaololle on tarkoitus. On tärkeää hahmottaa, mikä sen tarkoitus voisi olla juuri teidän organisaatiossanne. Johtaminen rakentuu yhteistyössä ja yhteistyösuhteissa, minkä takia tarvitaan yhdessä koordinoitumista ja oppimista. Työpajassa käydään läpi erilaisia vaihtoehtoisia kokeiluaihioita ja -tapoja, joita olisi mahdollista kokeilla omassa organisaatiossanne.

MIKSI?

Johtaminen ja sen kehittäminen ei ole enää pelkkä tittelin mukanaantuoma työnteon rooli. Henkilösysteemissä useat ihmiset vaikuttavat toimillaan siihen, mitä johtaminen omassa organisaatiossa on ja millaiseksi toiminnaksi se jatkuvasti muotoutuu.Työpajassa käydään läpi erilaisia tapoja johtamiseen ja jaetaan onnistuineita johtamiskokemuksia. Jokaisen organisaation johtaminen on omanlaisensa kokonaisuus, mutta aina on mahdollista oppia jotain myös muilta.

Työpajan hinta on 50 € + Alv. / hlö. Hinta sisältää aamupalan, jota voi tulla nauttimaan ennen työpajan alkua klo 8.15–8.30. 

 

Johtamisen työpajat

Kun tulevaisuus on tuntematon, tarvitaan organisaatioissa yhä enemmän yhteistä ymmärrystä siitä, miten edetä, kuin minne edetä.

Työelämässä on nyt tarve ja oikea hetki täysin uudella tavalla toimimiselle. Kehittämisen ja korjaamisen työotteen tilalle tarvitaan transformaatiota: muodonmuutosta, jossa tekeminen muuttuu täysin toiseksi.

Ilmoittaudu mukaan

Johtamisen ilmiöiden uudelleenmuotoilun työpaja 21.11. klo 8.30–11.00

Johtamisen kokeilujen uudelleenmuotoilun työpaja 30.1. klo 8.30–11.00

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
30.1.2019 08:30
Päättyy:
30.1.2019 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Humap-Helsinki
Bulevardi 6 A 14
00120 Helsinki

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com