Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen – oppiva johtoryhmä -webinaari
Humap Consultation Oy

Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen – oppiva johtoryhmä -webinaari

Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen – Oppiva johtoryhmä -webinaari

15.5. klo 8:15–9:00

Johtoryhmät käyttävät usein eniten aikaa rakenteiden, resurssien ja prosessien kehittämiseen sekä niihin liittyvien lineaaristen, operatiivisten ja teknisten asioiden hoitoon. Toimintaympäristön muutokset ja kompleksiset tilanteet haastavat tämän, eikä strategiatyön ja strategisten asioiden äärelle pari kertaa vuodessa pysähtyminen enää riittä.

Johtoryhmä on organisaatio miniatyyrikoossa. Johtoryhmän uudistuminen vaikuttaa koko organisaatioon. Joryn – ja koko organisaation – työn ja toiminnan kannalta kokouksissa istumista tärkeämpää on rakentaa yhteisiä merkityksiä jokaisessa käydyssä keskustelussa. Mitä yhtenäisempi ja raikkaampi johtoryhmän tarina on, sitä helpompaa asiakkaiden ja koko organisaation on innostua siitä. Organisaation uudistaminen todella on hyödyllisen tarinan oivaltamista, mikä saa parhaimmillaan kimmokkeen johtoryhmästä.

Tervetuloa mukaan jatkamaan keskustelua johtoryhmätyön kehittämisestä webinaariimme keskiviikkona 15.5. klo 8:15–9:00! Aamussa pohdimme yhdessä sitä, miten johtoryhmä elää ja vaikuttaa joka hetki organisaatiossa ja sen ulkopuolella. Millaista johtamista – ja kuinka tietoisesti – organisaatioissa tehdään? Sekä sitä, miten rakentaa yhteistä ymmärrystä siitä, mitä yhdessä yritetään saada aikaan.

Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.5.2019 08:15
Päättyy:
15.5.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

humap@humap.com