Konstellaatiot organisaation kehittämisen tukena -ilta
Humap Consultation Oy

Konstellaatiot organisaation kehittämisen tukena -ilta

Konstellaatiot organisaation kehittämisen tukena -ilta

Organisaatiot ovat jatkuvasti erilaisten uudistumis- ja kehittämishaasteiden edessä yhä kompleksisemmassa maailmassa. Näiden haasteiden keskellä ei aina ole helppo nähdä, mikä todellisuudessa estää tai edistää kehitystä. Yhteisen ymmärryksen rakentaminen saattaa tuntua mahdottomalta.

Systeeminen konstellaatio on havainnollinen menetelmä, joka tekee näkyväksi ihmisten ja asioiden suhteita ja dynamiikoita. Konstellaation avulla on mahdollista päästä aitiopaikalle näkemään asioiden systeemistä kytkeytyneisyyttä sekä ajallista jatkumoa menneessä, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.

Konstellaation avulla on mahdollista ymmärtää ongelmien juurisyitä ja synnytämme yhteisiä oivalluksia ja uutta luovia ratkaisuja. Menetelmä soveltuu hyvin organisaation ja strategian kehittämiseen, muutoksen edistämiseen, kompleksisten jumitilanteiden avaamiseen sekä yhteistyösuhteiden ja itsetuntemuksen kehittämiseen.

Konstellaatiot organisaation kehittämisen tukena -illan tavoitteena on tutustua systeemiseen konstellaatioon kehittämisen välineenä ja työstää organisaatiohaasteita konstellaation keinoilla. 


Agenda: 

16.00 Tutustumista ja hedelmiä
16.20 Systeemisyyden ja konstelaation periaatteita -alustus
16.45 Konstellaatiotyöskentelyä valitun casen äärellä
17.30 Reflektio: mitä opimme organisaation kehittämisestä systeemisyyden näkökulmasta
18.00 Päätös

Tilaisuuden vetäjinä toimivat organsaatiokonsultti, KM, Vesa Purokuru ja konstelaatio-ohjaaja, terapeutti, FT, Mariel Mansoniemi.

Tapahtuma on maksuton, mutta muistathan ilmoittautua, että osaamme varautua osallistujamäärään. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
14.5.2019 16:00
Päättyy:
14.5.2019 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Humap Helsinki

Järjestäjä

Humap

+358 400 856 045

humap@humap.com