Merkityksellinen työelämä - liiketoiminnan uudet arvot -webinaari
Humap Consultation Oy

Merkityksellinen työelämä - liiketoiminnan uudet arvot -webinaari

Merkityksellinen työelämä – liiketoiminnan uudet arvot -webinaari

Työn merkityksellisyydellä on nykypäivänä entistä enemmän merkitystä. Työelämän asiantuntijat mainitsivat työelämän tulevaisuus -kartoituksessamme, että työn merkityksellisyys kasvaa entisestään. Työ ei ole enää pelkkä tuotos, vaan arvopohjainen tapa elää ja luoda merkityksiä.

Työn merkityksellisyydestä yhtenä tärkeänä motivaatiotekijänä on tiedetty jo pitkään. Esimerkiksi milleniaalien ajattelusta tehdyt tutkimukset osoittavat merkityksellisyyden vaikuttavuuden kasvusta, ja yhä suurempi osa työtä tekevistä ovat juuri milleniaaleja. Yritysten on otettava toiminnalleen nyt muitakin päämääriä kuin voiton tavoittelu (HS 20.9.2019 ja Kauppalehti 19.10.2019). Miten työnantajat vastaavat tähän haasteeseen? Miten tehdä työstä yrityksissä merkityksellistä jos yrityksen tärkein olemassaolon syy on tuloksen ja osinkojen maksimointi tai osakkeiden arvonnousu? 

Tästä kanssamme tulee keskustelemaan Timo Ketonen, joka tukee sijoitusyhtiö Aboa Advest Oy:n kautta varsinkin uusien ja kasvavien yritysten toiminnan kehittämistä. Timolla on kokemusta ja näkemystä yli 100-vuotiaan perheyrityksen omistamisen ja johtamisen näkökulmasta, yliopistotutkimuksen näkökulmasta ja Startup bisneksen näkökulma sekä yrittäjänä että sijoittajana. Timon omaan sijoittamiseen merkittävästi vaikuttavia arvoja ovat mm. kestävyys ja eettisyys. Timo tarkastelee omassa tohtorinväitöstutkimuksessaan startup-yrityksen tiimin, hallituksen ja sijoittajien yhteistyötä ja verkoston merkitystä yrityksen kasvuun.

Webinaarissa tarkastellaan Humapin Kim Trappin ja Terhikki Rimmasen sekä Timo Ketosen kanssa organisaation merkityksen merkitystä niin omistajien ja hallituksen näkökulmasta kuin työntekijöiden ja johtamisen näkökulmastakin. Liity linjoille torstaina 16.1.2020 klo 8:15–9:00.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
16.1.2020 08:15
Päättyy:
16.1.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com