Miten edistää itseorganisoitumista? Matalan organisaation resepti -webinaari
Humap Consultation Oy

Miten edistää itseorganisoitumista? Matalan organisaation resepti -webinaari

Miten edistää itseorganisoitumista? Matalan organisaation resepti -webinaari

Työelämässä peräänkuulutetaan jatkuvasti itseorganisoitumista. Organisaatioissa on huomattu, että jähmeä hierarkia sekä koreat natsat ja tittelit ovat liiketoiminnan edistämisen kannalta turhia. Matala ja oppiva organisaatio on ketterämpi ja elinvoimaisempi kuin sen staattiset edeltäjänsä. Tämä kaikki pohjautuu vahvasti Fredrik Lalouxin Teal-ajatteluun. 

Teal ajattelun mukaan uuden ajan johtamisessa on kolme periaatetta: Itseohjautuvuus (Self Management), ihmisen huomioiminen kokonaisvaltaisesti (Wholeness) sekä toiminnan suurempi tarkoitus ja päämäärä (Evolutionary Purpose). Näitä tarkentamalla ja kehittämällä on mahdollista syventää organisaation itseorganisoitumista. Koko organisaatio nähdään näiden periaatteiden valossa hyvin öljytyn koneiston sijaan elävänä organismina, joka toteuttaa jotain suurempaa tarkoitusta ja päämäärää. Koko organisaation osaamista ja innostusta hyödyntäen. 

Teal-ajattelu on löytänyt paikkansa organisaatioiden kehittämisen kentällä. Askeleet kohti itseorganisoitumista eivät kuitenkaan ole aina helppoja ja vaivattomia. Aiheeseen pääset syventymään Miten edistää itseorganisoitumista? Matalan organisaation resepti -webinaarissamme 26.9.2019 klo 8:15–9:00 konsulttimme Jukka-Pekka Heikkilän ja Teal Suomen asiantuntija Jussi Markulan johdolla. Tervetuloa ottamaan askel kohti Tealia!

 

------------

Tapahtuma on osa Humapin 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumien teemat pohjautuvat kartoitukseemme, jossa kysyimme työelämän asiantuntijoilta, mitkä ovat tulevaisuuden työelämän kehityssuuntia. Ja nousevia trendejä. Kartoituksesta saatujen havaintojen perusteella nostimme keskeisimmät teemat esiin juhlavuoden tapahtumiimme, joita on 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi kaikkiaan 20. Tapahtumissa ääneen pääsevät Humap-väen lisäksi myös muut työelämän huippuosaajat, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
26.9.2019 08:15
Päättyy:
26.9.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com