Miten onnistun itsen johtamisessa? Uudistumisen työkalut -webinaari
Humap Consultation Oy

Miten onnistun itsen johtamisessa? Uudistumisen työkalut -webinaari

Miten onnistun itsen johtamisessa? Uudistumisen työkalut

17.5. klo 8:15-9:00

Itsen johtaminen on henkilökohtainen asia, johon ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tehdä taitavasti tai oikein. Tästä johtuen ei ole olemassa myöskään ihmeitä tekeviä ohjeita tai neuvoja, jotka tekisivät kenestä tahansa taitavan itsen johtajan. Jokaisen on kuljettava oma polkunsa itse. Työkaluja uudistumiseen -webinaarin tavoitteena on tarjota ohjeita ja edellytyksiä oman uudistumismatkan aloittamiseen.

Jo ennen webinaariin saapumista voit kokeilla yhtä harjoitustamme:

Usein tuntuu, että päivät ovat hengästyttävää suorittamista. Asiasta ja palaverista toiseen siirrytään antamatta aivoille hengähdystaukoa. Kun seuraavan kerran liikut suoraan palaverista toiseen, pysähdy hetkeksi ja hengitä kolme kertaa syvään: ensimmäinen hengitys palaverille josta poistut, toinen itsellesi ja kolmas palaverille johon olet siirtymässä.

Tervetuloa mukaan jatkamaan harjoituksia kanssamme Itsen johtamisen webinaariin 17.5. klo 8:15. Lupaamme tarjota muutaman jatkoharjoitteluun sopivan työkalun, joiden avulla voit tukea omaa itseohjautumistasi.

Miten onnistun itsen johtamisessa? Uudistumisen työkalut -webinaarissa esitellään muutama toimivaksi havaittu työkalu, mutta jokaisen on itse löydettävä itselleen parhaiten sopivat itsen johtamisen keinot. Joudut siis itse luomaan omat tapasi, mutta lupaamme, että saat webinaarista maistipaloja käytännön kokeiluista.

Itsen johtamisen webinaarissa äänessä ovat asiantuntijamme Pekka Pirhonen ja Kim Trapp.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
17.5.2019 08:15
Päättyy:
17.5.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com