Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari
Humap Consultation Oy

Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari

Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten  tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari

Työhyvinvointi suomalaisilla työpaikoilla on monella mittarilla ollut paranemaan päin jo vuosikymmeniä. Yhtä aikaa työelämästä kantautuu kuitenkin myös päinvastaisia signaaleja: mielenterveysperusteiset sairauspoissaolot ja työkyvyttömyyseläkkeet ovat kääntyneet huolestuttavan rajuun kasvuun. Yhtä selittävää syytä piikille ei ole löydetty ja asiantuntijat ovat ilmiön edessä ihmeissään.  Purkautuuko näissä luvuissa toden teolla työelämän murros? Pakottaako tilanne ajattelemaan työkyvyn johtamisen ja työhyvinvoinnin edistämisen uusiksi? Entä miten itse/yhdessäohjautuvissa organisaatioissa työkyvyn ylläpitämisen ja muuttuvan maailman jännite on otettu haltuun?

Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten  tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaarissamme 3.10.2019 klo 8:15–9:00 sukelletaan syvälle näihin kysymyksiin. Asiantuntijavieraana keskusteluun osallistuu suomalaisen työelämän näkökalapaikalta Varman tutkimuspäällikkö Marika Schaupp. Keskusteluun ja Humapin ajatteluun johdattelevat Sebastian Siukonen ja Olli Viljanen. Tule kuulemaan ja tarjoamaan näkökulmasi keskusteluun!

------------

Tapahtuma on osa Humapin 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumien teemat pohjautuvat kartoitukseemme, jossa kysyimme työelämän asiantuntijoilta, mitkä ovat tulevaisuuden työelämän kehityssuuntia. Ja nousevia trendejä. Kartoituksesta saatujen havaintojen perusteella nostimme keskeisimmät teemat esiin juhlavuoden tapahtumiimme, joita on 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi kaikkiaan 20. Tapahtumissa ääneen pääsevät Humap-väen lisäksi myös muut työelämän huippuosaajat, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
3.10.2019 08:15
Päättyy:
3.10.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com