Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari
Humap Consultation Oy

Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari

Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten  tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari

Kun työ muuttuu myös työhyvinvoinnin peruselementit uudistuvat. Oman työn muotoiluun liittyvät vaikutusmahdollisuudet kasvavat ja työn aikatauluttamiseen ja suunnitteluun on entistä enemmän mahdollisuuksia. Työn tekeminen oman rytmin mukaan tulee arkipäiväiseksi. Samalla myös työn rajattomuus ja eräänlainen itsestä riippumaton hallitsemattomuus lisääntyy. Työ valuu osin vapaa-ajalle ja uudenlaisten tarpeiden ja ongelmien ratkaisu haastaa jatkuvasti venymään ja kehittymään. Toisin sanoen myös työn "kuormitustekijät" ovat muuttuvat ja ovat erilaisia kuin ennen.

Jokainen meistä kohtaa työhyvinvoinnin kysymykset omalla tavallaan. Jotta voimme synnyttää riittävää yhteistä ymmärrystä ajatellen organisaation työhyvinvointia, täytyy meidän rakentaa organisaatiossa ennen muuta luottamukseen perustuvaa vuoropuhelua. Työhyvinvointi lähtee siitä, että organisaatioissa on oltava keskusteluja, joihin ihmiset voivat liittyä, joita he voivat ihmetellä, joita voidaan yhdessä kyseenalaistaa, ja joihin halutaan osallistua oman osaamisen kautta.

Tule tarkastelemaan kanssamme siitä, miten työhyvinvointia pitäisi nykytyössä tarkastella ja tukea! Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten  tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaarissamme 3.10.2019 klo 8:15–9:00 pääset tutustumaan, millaisia uusia hyviä käytäntöjä työhyvinvoinnin tueksi on kehitetty. Aiheeseen meidät johdattavat konsulttimme Sebastian Siukonen, Olli Viljanen ja Marika Schaupp

 

 

------------

Tapahtuma on osa Humapin 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumien teemat pohjautuvat kartoitukseemme, jossa kysyimme työelämän asiantuntijoilta, mitkä ovat tulevaisuuden työelämän kehityssuuntia. Ja nousevia trendejä. Kartoituksesta saatujen havaintojen perusteella nostimme keskeisimmät teemat esiin juhlavuoden tapahtumiimme, joita on 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi kaikkiaan 20. Tapahtumissa ääneen pääsevät Humap-väen lisäksi myös muut työelämän huippuosaajat, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille!

Valitse haluamasi lippu

Ilmoittautuminen Myynti päättyy Määrä
Työhyvinvointi syntyy yhdessä: Miten tehdä työhyvinvoinnista yhteisöllinen tavoite? -webinaari 2.10.2019 23:59

Ajankohta

Alkaa:
3.10.2019 08:15
Päättyy:
3.10.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com