Muukin kuin työ on tärkeää: Miten rakentaa kokonaisvaltaista (työ)elämää? -webinaari
Humap Consultation Oy

Muukin kuin työ on tärkeää: Miten rakentaa kokonaisvaltaista (työ)elämää? -webinaari

Muukin kuin työ on tärkeää: Miten rakentaa kokonaisvaltaista (työ)elämää? -webinaari

Humapin tekemän kartoituksen mukaan merkityksellinen työ on yksi nykypäivän isoimmista arvoista. Ihmisillä on halu tehdä työtä, jonka he kokevat merkitykselliseksi ja jossa he voivat vaikuttaa asioihin, sekä laittaa likoon oman osaamisensa. Samalla, kun työn merkityksellisyyden kokemuksen tavoittelu kasvaa, on arvoon nousemassa yhä voimakkaammin myös vapaa-ajan merkityksen korostuminen. Elämässä nähdään myös muita osa-alueita, jotka ovat osa hyvää ja onnellista elämää. Intohimoja ja unelmia seurataan entistä rohkeammin – myös perinteisiä työnteon tapoja uhmaten.

Organisaatiotutkija Fredrik Laloux nostaa Wholeness-ajattelun yhdeksi olemisen tärkeimmistä tavoitteista. Teal-organisaatioiden ytimessä oleva kokonaiskuvan määritelmä muistuttaa organisaatioita ja työntekijöitä kokonaisenaolemisen tärkeydestä niin työssä kuin muussakin elämässä ylipäänsä. Työminän ja arkiminän erottaminen toisistaan on tullut entistä vaikeammaksi, eikä tälle välttämättä ole nykytutkimuksen mukaan edes tarvetta, tai edellytyksiä. Elämä on muutakin kuin työtä, eikä työ ole erillään elämästä. Miten tuoda näitä elämän osa-alueita lähemmäs toisiaan ja tukea kokonaisvaltaista ajattelutapaa työelämässä?

Näiden kysymysten ja teemojen ympärillä ollaan Muukin kuin työ on tärkeää: Miten rakentaa kokonaisvaltaista (työ)elämää? -webinaarissa 2.10.2019 klo 8:15–9:00. Teemaan meitä johdattelevat konsulttimme Pekka Pirhonen ja Eeva-Liisa Vihinen. Virittäydymme webinaarin aluksi teemaan Chris Evattin johdolla. Chris Evatt on uusi-seelantilainen puhuja ja kouluttaja, joka on erikoistunut auttamaan ihmisiä ja organisaatioita valjastamaan inhimillisyyden kilpailuedukseen. Webinaari on osittain englanniksi, mutta keskustelua käydään myös suomeksi.

------------

Tapahtuma on osa Humapin 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumien teemat pohjautuvat kartoitukseemme, jossa kysyimme työelämän asiantuntijoilta, mitkä ovat tulevaisuuden työelämän kehityssuuntia. Ja nousevia trendejä. Kartoituksesta saatujen havaintojen perusteella nostimme keskeisimmät teemat esiin juhlavuoden tapahtumiimme, joita on 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi kaikkiaan 20. Tapahtumissa ääneen pääsevät Humap-väen lisäksi myös muut työelämän huippuosaajat, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
2.10.2019 08:15
Päättyy:
2.10.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com