Opi tai kuole – teesejä strategisesta uuden ajan oppimisesta -webinaari

11.2.2020 08:30

Webinaari

Opi tai kuole – teesejä strategisesta uuden ajan oppimisesta -webinaari

11.2.2020 klo 8:30–9:15

Organisaation osaaminen on enemmän kuin vain huippuasiantuntijoiden summa. Organisaatio osaa ja kykenee, kun se oppii jatkuvassa vuorovaikutuksessaan sekä sisäisesti että ympäristönsä kanssa ja osana sitä. 

Meidän on ajateltava oppiminen uudelleen. Mitä on uuden ajan oppiminen, jossa vanhat oppimisen tavat ja tavoitteet eivät riitä? Organisaatiot tarvitsevat menestyäkseen kulttuurin, jossa oppiminen on osa työn arkea ja ajattelumalleja. Kyse on siitä, onko meillä arjessa lupa oppia, sekä siitä, onko meillä lupa ja mahdollisuus tutkia ja kokeilla.

Humapin Eeva-Liisa Vihisen seuraksi webinaariin saapuu oppimismuotoilun ja työssäoppimisen pioneeri Vilma Mutka Mukamas Learning Design Oy:stä. Humap ja Mukamas jakavat intohimon kehittää työelämää entistä rohkeampien kokeilujen ja jatkuvan oppimisen suuntaan.

Tule mukaan Opi tai kuole – teesejä strategisesta uuden ajan oppimisesta -webinaariin tiistaina 11.2. Klo 8:30–9:15. Organisaation kyky oppia on kiistatta menestyksen edellytys. Se, miten oppimisesta puhutaan ja miten yhteistä oppimista johdetaan määrittävät paljon sitä, millainen oppimisen kulttuuri organisaatioon muodostuu. Webinaarissamme nostetaan oppiminen omalle paikalleen organisaatioiden menestyksessä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.2.2020 08:30

Päättyy:  

11.2.2020 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com