Organisaatio prosessina – muodonmuutoksen konsultointi -webinaari
Humap Consultation Oy

Organisaatio prosessina – muodonmuutoksen konsultointi -webinaari

Organisaatio prosessina – muodonmuutoksen konsultointi -webinaari

24.4. klo 8:15–9:00

Organisaatiot ovat olemukseltaan prosesseja. Ymmärtääkseen niiden toimintaa on ymmärrettävä myös organisoitumisen kysymyksiä. Prosessiajattelun mukaan organisaatio nähdään jatkuvassa tulemisen tilassa elävänä systeeminä – jatkuvana virtauksena. Kun organisaation prosessiluonne tunnistetaan, on mahdollista opetella liikkeessä elämisen perustaitoja, kuten yhteisöllisten kokemusten jakamista, systeemitietoisuutta, yhteiskehittelyä ja jatkuvaa uuden kokeilemista.

Kompleksisten systeemien maailman tarkastelu herättää monia peruskysymyksiä: “Mikä on organisaatio?” ja “Mitä organisoitumisessa tapahtuu?”. Olet lämpimästi tervetullut jatkamaan keskustelua aiheesta webinaariimme Organisaatio prosessina – muodonmuutoksen konsultointi keskiviikkona 24.4. klo 8:15–9:00. Teemaan johdattelevat Humapin Jukka-Pekka Heikkilä ja Metanoia Instituutin organisaatiopsykologi Risto Puutio.

"Tämän päivän muuttuva toimintaympäristö kutsuu pysyvyyden vaalimisen sijaan jatkuvaan uudistumiseen. Muodonmuutos on prosessi, joka elää samanaikaisesti yksilöiden kokemuksissa, ryhmien organisoitumisissa ja kokonaisten organisaatioekosysteemien toiminnassa.”
Jukka-Pekka Heikkilä

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
24.4.2019 08:15
Päättyy:
24.4.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com