Psykologinen turvallisuus ja yhdessäohjautuvuus -webinaari
Humap Consultation Oy

Psykologinen turvallisuus ja yhdessäohjautuvuus -webinaari

Psykologinen turvallisuus ja yhdessäohjautuvuus

20.3. klo 8:15–9:00

Työelämässä on käyty viime vuosina läpi isoja muutoksi. Aikaisemmin organisaatioissa on luotettu vahvasti johtajiin samalla, kun esimiehet ovat johtaneet organisaation prosesseja. Uuden trendin mukaan organisaation käytänteet ovat siirtymässä yhä enenevissä määrin nojaamaan kollegoiden väliseen vertaisjohtamiseen. Organisoitumisen megatrendiksi onkin noussut hierarkioiden madaltaminen horisontaalista johtamista lisäämällä. Nämä uudet trendit tuovat uusia toimintatapoja organisaatioon, mikä pakottaa muotoilemaan yhteiset toimintatavat uusiksi.

Isot muutokset ulottuvat aina työntekijän identiteetin tasolle. Oman työnteon identiteetin uudelleenmuotoileminen voi olla työläs prosessi, joka vaatii onnistuakseen turvallisen ympäristön. Esimiesvetoinen organisaatio on voinut luoda luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. Kun työ perustuu vertaisjohtamiseen ja yhdessäohjautumiseen psykologisen turvallisuuden tärkeys korostuu.

Googlen tuottaman tutkimuksen mukaan työelämän menestyneimpiä tiimejä yhdistää psykologisen turvallisuuden tunne. Psykologisen turvallisuuden merkitys korostuu juuri muutosprosesseissa, joissa epävarmuuden tunne voi olla läsnä arjessa päivittäin.

Olet lämpimästi tervetullut Psykologinen turvallisuus ja yhdessäohjautuvuus -webinaariimme keskiviikkona 20.3. klo 8:15–9:00 kuulemaan, mistä psykologinen turvallisuus koostuu ja miksi se on yhdessäohjautuvuuden merkittävimpiä taustaehtoja. Webinaarissa ovat äänessä asiantuntijamme Olli Viljanen ja Vesa Purokuru.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
20.3.2019 08:15
Päättyy:
20.3.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com