Strateginen muutos on kaikkien työtä -webinaari
Humap Consultation Oy

Strateginen muutos on kaikkien työtä -webinaari

Strateginen muutos -webinaari
 24.1. klo 8.15-9.00

Ainoa satavarmasti tapahtuva asia työelämässä on jatkuva ja nopea muutos. Samaan aikaan, kun digitalisaatio mullistaa työn käsitettä, se mullistaa koko organisaation toimintakulttuuria.

Strateginen muutos ei tapahdu itsestään. Nopeatempoinen uudistuminen edellyttää organisaatioilta herkkyyttä ja elastisuutta. Johtaminen, työ ja toimintatavat on ajateltava uusiksi.

Tulevaisuudessa yksilöitä ja hierarkioita korostavien valtarakenteiden merkitys vähenee. Organisoituminen alkaa tapahtua tarvelähtöisesti, yli tiimi-, osaamis- ja organisaatiorajojen. Samalla myös johtajuus muuttuu kontekstisidonnaiseksi ja tarvelähtöiseksi. Päätöksenteosta, palautteenannosta, osaamisen jakamisesta, vastuunkannosta ja tiedonkulusta on tulossa osa jokaisen työntekijän arkea.

Ulkoministeriössä on käynnissä laaja työympäristöön ja toimitiloihin liittyvä muutos, joka on osa laajempaa strategista työn ja johtamisen uudistumista. Muutokseen on saatu mukaan koko organisaatio – johtoryhmät, esimiehet ja henkilöstö.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme lisää strategisesta muutostyöstä ja organisaatioiden uudistumisesta webinaariimme torstaina 24.1. Klo 8:15–9:00. Webinaarissa ovat äänessä Humapin toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen ja Ulkoministeriön projektipäällikkö Anna Pakkanen. Tule kuulemaan lisää!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
24.1.2019 08:15
Päättyy:
24.1.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com