Työelämän muodonmuutos: miltä näyttää tulevaisuuden työ? -brunssitilaisuus Helsinki
Humap Consultation Oy

Työelämän muodonmuutos: miltä näyttää tulevaisuuden työ? -brunssitilaisuus Helsinki

Työelämän muodonmuutos: miltä näyttää tulevaisuuden työ? -brunssitilaisuus

Helsinki 21.11.2019

Suomalainen työelämä on historian suurimman murroksen äärellä. Tämän murroksen ymmärtäminen vaatii käsitystä työelämän kompleksisuudesta ja kokonaisvaltaisuudesta. Tulevaisuuden kohtaaminen vaatii rohkeutta koko organisaatiolta. Työyhteisössä on tehtävä töitä yhteisten tavoitteiden eteen, vaikka toimintaympäristön jatkuva muutos saisi tulevaisuuden tuntumaan epävarmalta. 

Työelämän muutokset ovat olleen vuosien saatossa havaittavissa kaikilla työpaikoilla ja toimialoilla. Olemme teettäneet kesän ja syksyn aikana suomalaisen työelämän asiantuntijoille kartoituksen, jonka tavoitteena on ollut selvittää, mihin suuntaan tulevaisuuden työelämä on kehittymässä. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tehty kartoitus osoittaa, että työtä halutaan viedä entistä itseohjautuvampaan suuntaan jaksamista unohtamatta. Työ nähdään hyvin verkostomaisena ja yhteisöön halutaan nojata – ja on nojattava – yhä enemmän. Digitaaliset ratkaisut ovat isossa asemassa mahdollistamassa monipaikkaista ja kokonaisvaltaisempaa työelämää, jossa ihminen kohdataan kokonaisena, ei vain työntekijänä muiden joukossa.

Humap on onneksemme saanut olla viimeisimmät 20 vuotta mukana tukemassa keskeisimpien suomalaisten julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijoiden kehityspolkua. Juhlavuoden kunniaksi haluamme kutsua sinut mukaan tutkimaan työelämän tulevaisuutta! Juhlistakaamme samalla myös 20-vuotistaivaltamme, jonka mahdollistuminen on kaikkien matkanvarrella kohtaamiemme ammattilaisten ansiota!

Kutsumme sinut mukaan marraskuun brunssillemme inspiroitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme siitä, miten tulevaisuuden työelämä näkyy jo nyt työn arjessa. Kohtaamisemme tarjoaa aamupalan ja verkostoitumisen lisäksi mullistavia havaintoja siitä, miten työelämän asiantuntijat näkevät työelämän tulevaisuuden trendit.

Tervetuloa mukaan Humapin brunssille torstaina 21.11. klo 9.00–11.00 Helsingin toimistollemme, Bulevardi 6 A 14.

 

Tilaisuus järjestetään myös

 

Tule mukaan kanssamme rakentamaan entistä parempaa työelämää meille kaikille, sillä parhaat keskustelut syntyvät yhdessä – osaamista jakaen.

 

Tapahuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan silti, että osaamme varata tarpeeksi tarjoiluja.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
21.11.2019 09:00
Päättyy:
21.11.2019 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Humap Helsinki
Bulevardi 6 A 14
Helsinki

Järjestäjä

Humap

+358 400 856 045

humap@humap.com