Uuden ajan johtaminen ja johtoryhmätyö -webinaari

22.10.2020 08:15

Webinaari

Uuden ajan johtaminen ja johtoryhmätyö -webinaari

Johtoryhmän uudistaminen - Mitä oppivan systeemin johtaminen ja digitaalinen dialogiloikka tarkoittavat johtoryhmätyössä?

Työelämän tulevaisuudessa jatkuva oppiminen ja monipaikkainen sekä mobiili työ korostuvat vielä entisestään. Sankarijohtajia korostavien tarinoiden aika on ohi ja ja porukkatarinoiden aika alkaa. Nyt on aika satsata elinvoimaiseen ja ketterästi oppivaan johtoryhmään.

Tässä ajassa korostuu tilannetaju ja valppaus. Organisaatioiden tärkeimmäksi tavoitteeksi on nyt asetettava oppiminen, moninäkökulmaisuus ja systeeminen ymmärrys. Systeemiajattelun mukaan jokainen on osa kokonaisuutta ja vaikuttaa toimintaan sekä tuloksiin. Tämän takia johtoryhmän tavoitteena on oppia ymmärtämään systeemin toimintaa, jotta se voi viisaasti olemalla ja toimimalla luoda otollisia olosuhteita hyville kehityspoluille.

Haluatteko uudistua johtoryhmänä tai uudistaa organisaatiosi johtamiskulttuuria? Tule kuulemaan lisää palveluistamme ja asiakkaidemme kokemuksia Uuden ajan johtaminen ja johtoryhmätyö -webinaariin torstaina 22.10. klo 8:15–8:45. Webinaarissa johtoryhmätyön asiantuntijamme Pekka Pirhonen keskustelee pitkäaikaisen asiakkaamme Turku Energian toimitusjohtaja Timo Honkasen kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.10.2020 08:15

Päättyy:  

22.10.2020 08:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Humap

0400 856 045

fi@humap.com