Uuden ajan johtaminen - systeemisyyden ja vuorovaikutuksen näkökulmia -webinaari

6.3.2020 08:15

Webinaari

Uuden ajan johtaminen - systeemisyyden ja vuorovaikutuksen näkökulmia -webinaari

6.3.2020 Klo 8:15-9:00

Työelämä ja organisaatiot ovat jatkuvassa muutoksen tilassa, mikä samalla haastaa vallitsevia johtamisen tapoja. Tuottava työ ei olekaan enää vain yksilöiden tekoja, vaan luovaa vuorovaikutusta ihmisten välillä. Tärkeä tieto ei olekaan enää vain mapitettavia dokumentteja, vaan ajatuksia ja oivalluksia, jotka syntyvät ja liikkuvat ihmisten kohtaamisissa. Jotta tällaista ajattelua voi syntyä, tarvitsemme uuden ajan johtajuutta, jossa organisaation toimintaa hahmotetaan systeemisemmin, isojen kokonaisuuksien kautta vanhojen johtamismallien sijaan.  


Tervetuloa kanssamme pohtimaan, mitä systeeminen uuden ajan johtaminen on, miten se haastaa perinteiset johtamismallit ja miten se mahdollistaa kasvun muuttuvassa toimintaympäristössämme.
Asiantuntijavieraanamme on Goforen johtava konsultti, intohimoinen systeemisen ajattelun herättelijä, Hermanni Hyytiälä. Hänen kanssaan äänessä ovat Humapin uteliaat työelämän ilmiöiden tarkastelijat Elina Sipilä ja Matti Hirvanen.

 

Tervetuloa linjoille Uuden ajan johtaminen - systeemisyyden ja vuorovaikutuksen näkökulmia -webinaariimme perjantaina 6.3. klo 8:15–9:00!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

6.3.2020 08:15

Päättyy:  

6.3.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com