Uuden ajan johtaminen - yksilöistä suhteiden johtamiseen -webinaari
Humap Consultation Oy

Uuden ajan johtaminen - yksilöistä suhteiden johtamiseen -webinaari

Uuden ajan johtaminen - yksilöistä suhteiden johtamiseen -webinaari

3.5. klo 8.15 - 9.00

Työn luonne muuttuu ja se vapautuu vanhoista rakenteista. Johtaminen on hitaassa, mutta suuremmassa muutoksessa kuin koskaan. Organisaatioissa etsitään uutta suuntaa ja tehdään erilaisia johtamiskokeiluja.

Johtamisen muutospuhe on ollut paljon esillä ja työelämässä on havaittavissa jo selkeitä johtamisen muutostrendejä. Hierarkisesta ohjeilla johtamisesta on siirrytty vähitellen tasavertaiseen arvoilla ja merkityksillä johtamiseen. Enää ei myöskään puhuta pelkästään yksilöiden johtamisesta, vaan suhteiden johtamisen näkökulma nousee yhä useammin esiin. Työ ei ole enää tarkkoja ja pieniä yksityiskohtia ja tarvitaan enemmän kokonaisuuksien johtamisen taitoja. Koko ajatus johtajalähtöisestä johtamisesta on vanhanaikainen. Nykyään kollegojen keskinäinen johtaminen ja itsensä johtaminen ovat jo lähes korvanneet tämän.

Haluaisimmekin kutsua sinut pysähtymään kanssamme uuden johtamisajattelun äärelle Uuden ajan johtaminen -webinaariimme perjantaina 3.5. klo 8.15 - 9.00. Webinaarissa sukellamme uuden ajan johtamiseen ja pohdimme, miten luoda turvalliset olosuhteet yhdessäohjautumiseen ja käymme läpi yhdessäohjautumisen työkaluja.

Webinaarin vetävät, KM, Vesa Purokuru ja sosiaalipsykologi Elina Sipilä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
3.5.2019 08:15
Päättyy:
3.5.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com