Uuden ajan johtoryhmä – oppivan systeemin johtaminen -webinaari
Humap Consultation Oy

Uuden ajan johtoryhmä – oppivan systeemin johtaminen -webinaari

Uuden ajan johtoryhmä - Mitä oppivan systeemin johtaminen ja digitaalinen dialogiloikka tarkoittavat johtoryhmätyössä?

Työelämän kehityssuunnat osoittavat, että yhteisen jatkuvan oppimisen merkitys kasvaa ja työ irtoaa fyysisestä paikasta. Johtamistarinoiden aika on nyt ohi ja porukkatarinoiden aika alkaa. Minkälainen on siis uuden ajan johtoryhmä?

Kun tulevaisuutta ei voida enää skenaarioilla ennakoida, näkökulmia on laajennettava tästä hetkestä. Peter Sengeä pidettiin jo 90-luvulla vuosisadan strategina, koska hän piti oppimista tärkeimpänä tavoitteena, uskoi oppivaan organisaatioon ja vaikutti businesskäytäntöihin. Silloin myös liikemaailmassa vahvistui systeeminen ajattelu, jonka mukaan jokainen on osa kokonaisuutta ja vaikuttaa toimintaan ja tuloksiin. Systeemi on luonteeltaan dynaaminen eli se on jatkuvassa liikkeessä. Siksi uuden ajan johtoryhmän tavoitteena on oppia ymmärtämään systeemin toimintaa, jotta se voi viisaasti olemalla ja toimimalla luoda otollisia olosuhteita hyville kehityspoluille.

Terhikki Rimmanen, Pekka Pirhonen ja Olli-Pekka Juoperi ovat kirjoittaneet teemasta digitaalisen johtoryhmäoppaan. Oppaassa esille nostetut näkökulmat huomioivat kompleksisen, systeemisen ja digitaalisen kehityksen ja antavat vinkkejä siitä, miten voidaan johtoryhmän jatkuvaan muuttumissuuntaan vaikuttaa ja vieläpä tietoisesti, vaikka aikapaineet vähentävät mahdollisuuksia kohdata perinteisin kokousrituaaleihin.

Tervetuloa Uuden ajan johtoryhmä – oppivan systeemin johtaminen -webinaariin 10.12.2019 klo 14:00–14:45. Webinaarissamme äänessä ovat konsulttimme Terhikki Rimmanen ja Pekka Pirhonen seuranaan Aromtech Oy:n Toimitusjohtaja Helena Korte .Helena hyödyntää digitaalisia työkaluja monipaikkaisen yrityksen vetäjänä, ja yrittää innostaa organisaatiota paikkariippumattomaan työkulttuuriin. Helenalla on 10 vuoden työkokemus toimitusjohtajana ja 20 vuoden kokemus kv-liiketoiminnan tehtävissä bio-ja elektroniikkateollisuudessa.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.12.2019 14:00
Päättyy:
10.12.2019 14:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com