Strategiatyön virtuaalinen vallankumous -webinaari

17.9.2020 08:15

Webinaari

Strategiatyön virtuaalinen vallankumous -webinaari

Strategiatyön virtuaalinen vallankumous -webinaarissamme pääset vaikuttumaan strategiatyön ketterästä ja tehokkaasta prosessista. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen tilannekuvan toimintaympäristöstäsi sekä haastamme sinut löytämään uuden ajan ROI:n (Return on Investment). Haluatko varmistaa, että organiosaatiosi on uudistumiskykyinen ja ketterä toimimaan etä- ja hybridimallissa? 

Näkökulma: Johtaminen, työ ja toimintatavat rakennetaan yhdessä uusiksi, jotta jokainen organisaation jäsen tekee päivittäiset valintansa strategian suunnassa.

  • Tiesitkö, että uusinta teknologiaa hyödyntävä strategiatyö:
    on mahdollista tehdä rullaavasti tai kertaluontoisesti jopa viidessä viikossa,
  • pystyy osallistamaan koko organisaation, asiakkaat ja sidosryhmät - tuhannet, jopa kymmenet tuhannet ihmiset,
  • rakentaa dialogista ja digitaalista yhteistyökulttuuria, jossa osaamisen jakamisesta, yhdessä oppimisesta, palautteenannosta ja päätöksenteosta tulee osa jokaisen työntekijän arkea.

Haluatko lähteä toteuttamaan uuden ajan strategityötä omassa organisaatiossasi? Tule kuulemaan lisää palveluistamme ja asiakkaidemme kokemuksista Strategiatyön virtuaalinen vallankumous -webinaariin torstaina 17.9. klo 8:15–8:45. Webinaarissa strategiatyön asiantuntijamme Terhikki Rimmasen vieraana on pitkäaikaisen asiakkaamme Cadmaticin toimitusjohtaja Jukka Rantala.

Tervetuloa mukaan!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 08:15

Päättyy:  

17.9.2020 08:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Webinaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Humap

0400 856 045

fi@humap.com