Yhteisöllinen työhyvinvointi – diagnoosista dialogiin -webinaari

19.11.2020 08:15

Webinaari

Yhteisöllinen työhyvinvointi – diagnoosista dialogiin -webinaari

Rajaton, kiihtyvä ja rytinällä digitalisoituva työelämä tuo mukanaan uudenlaista kuormitusta, joka pakottaa ajattelemaan työhyvinvoinnin johtamisen uusiksi. Esihenkilöön sidotut tai yksilön harteilla olevat keinot eivät enää yksinään riitä.

Itseohjautuvuuden suuri oivallus on ollut tehdä yhteisöstä tai tiimistä etujoukko, joka vastaa monimutkaisen maailman haasteisiin. Mitä jos yhteisö olisi ratkaisu myös työuupumusepidemiaan? 

Yhteisöllisen työhyvinvoinnin pohjalla ovat käytänteet, joita itseohjautuvissa organisaatioissa on kehitetty hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Käytänteet tarvitsevat kuitenkin polttoaineeksi psykologista turvallisuutta, joka muodostuu entistä haastavammaksi virtuaaliyhteistyössä.  

Kaipaatko tukea yhteisöllisen hyvinvoinnin rakentamiseen omassa organisaatiossasi? Tule kuulemaan lisää palveluistamme ja asiakkaidemme kokemuksista Yhteisöllinen työhyvinvointi – diagnoosista dialogiin - webinaariimme torstaina 19.11 kello 8.15-8.45. Webinaarissa työkykyjohtamisen huippuasiantuntijoidemme Sebastian Siukosen ja Olli Viljasen vieraana on monivuotisen asiakkaamme Helsingin Soten työhyvinvointiasiantuntija Anne Heikkilä.

Tavoitteemme on, että webinaarin jälkeen ajatuksesi työhyvinvoinnin johtamisesta eivät ole entisellään!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.11.2020 08:15

Päättyy:  

19.11.2020 08:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Humap

0400 856 045

fi@humap.com