Itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaari
Humap Consultation Oy

Itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaari

Itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita?
29.3. klo 8:15-9:00

Itsensä johtaminen liittyy pieniin arkisiin asioihin, kuten ajankäyttöön, jonka parissa moni aika ajoin tuskailee. Itsen johtamiseen ja itseohjautuvuuteen keskittyvässä webinaarissamme pääset pysähtymään itsesi äärelle. Haastamme sinut miettimään arjen valintoja: Mihin aikasi kuluu, miten työskentelet, millainen on mielentilasi ja miten se vaikuttaa työhösi.

Itseohjautuminen ja itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaarissa rohkaisemme jokaista kääntämään työkelkkansa hosuvuudesta osuvuuteen. Autamme jäsentämään millaisissa palavereissa käyt, miten toimit niissä ja oletko läsnä kyseisessä hetkessä vai juoksevatko ajatuksesi menneessä tai tulevassa.

Webinaarissa liikutaan itsen johtamisen ja itseohjautuvuuden ydinteemojen äärellä ja pohditaan, miten ohjata omaa toimintaa tarkoituksenmukaisesti kohti viikon, kuukauden tai tilikauden tavoitteita.

Itseohjautuminen ja itsen johtaminen – miten ohjaan itseäni kohti tavoitteita? -webinaarissa esitellään muutama toimivaksi havaittu työkalu, mutta jokaisen on itse löydettävä itselleen parhaiten sopivat itsen johtamisen keinot. Joudut siis itse luomaan omat tapasi, mutta lupaamme, että saat webinaarista maistipaloja käytännön kokeiluista.

Itsen johtamisen webinaarissa äänessä ovat asiantuntijamme Pekka Pirhonen ja Kim Trapp.

 

Oletko jo huomannut muut itsen johtamisen webinaarimme?

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
29.3.2019 08:15
Päättyy:
29.3.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Webinaari

Järjestäjä

Humap

0400 856 045

fi@humap.com